Narrowcasting met een digitaal mededelingenbord

maak informeren overzichtelijk

Digitale mededelingen eenvoudig met Informatieschermen

Formulier laden...

Een professionele uitstraling en tegelijkertijd het overzicht behouden van alle mededelingen? Het online dashboard voor het digitale mededelingenbord van Informatieschermen is gericht op intuïtief gebruik waardoor het delen van belangrijke informatie nog nooit zo makkelijk is geweest. Door de simpliciteit van het dashboard kan iedereen snel en eenvoudig digitale mededelingen in elkaar zetten om deze vervolgens op het informatiescherm te tonen. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw publiek altijd op de hoogte is.

Ben je geïnteresseerd in een digitaal mededelingenbord of wil je meer weten over de mogelijkheden van Informatieschermen, neem dan contact met ons op of vraag een gratis demo aan.

Informatieschermen - klaar voor de start?
  • Professionele uitstraling
  • Eigen huisstijl
  • Makkelijk door iedereen te bedienen
  • Meerdere locaties op afstand te beheren

Meerdere locaties vanaf 1 dashboard

Professionele uitstraling

Integreer jouw huisstijl binnen het digitale mededelingenbord en creëer een uniforme merkervaring. Het maakt niet uit of je 1 of meerdere schermen wilt aansturen, een huisstijl zorgt voor een professionele uitstraling en brengt herkenbaarheid bij de kijker.

Makkelijk in gebruik

Laat vanaf nu de post-it's achterwege, want met een digitaal mededelingenbord bespaar je niet alleen papier maar ook veel tijd. Belangrijke informatie meedelen kan binnen een aantal minuten met behulp van het online dashboard. Nog makkelijker wordt het wanneer je de weergave planning instelt. Hiermee kan je de presentatie vooraf volledig voorbereiden en instellen om op een bepaalde dag en tijdstip te laten zien

Combineer teksten, foto's en live widgets tot een vloeiende presentatie. Een digitaal mededelingenbord is intuïtief en simpel te gebruiken.


Meerdere locaties vanaf 1 dashboard

Onze gebruiksvriendelijker omgeving

Bereik meerdere locaties

Het online dashboard is te bereiken vanaf elke werkplek dat toegang heeft tot internet en alle gemaakte wijzigingen zijn direct op het digitale mededelingenbord zichtbaar. Je kan met 1 klik meerdere locaties eenvoudig van de juiste informatie voorzien.

Maatwerk

Een digitaal mededelingenbord kan bijdragen aan een efficiëntere werkomgeving. Om het meeste uit jouw display te halen bieden we de optie om deze in jouw eigen huisstijl vorm te geven.

Natuurlijk kun je ook voor de content creatie van diapresentaties bij ons terecht, maar daar blijft het niet bij. Wanneer nodig kunnen wij ook integraties met bestaande software opzetten voor het tonen van live content.

Neem contact met ons op en vraag vandaag nog naar de mogelijkheden.


Persoonlijk advies

Wil je een scherm volledig in jouw eigen huisstijl? Of ben je op zoek naar integraties met bestaande software voor het tonen van live content? Misschien wil je weten wat de beste manier is op jouw doelgroep aan te spreken? Waar kunnen de schermen het beste hangen en welk formaat moeten ze zijn?

Voor al deze vragen en meer kun je contact met ons opnemen. Als specialist in informatieschermen kunnen wij jou persoonlijk advies geven wat jou helpt om succesvol te zijn met jouw digitale informatiescherm.Start met een digitaal mededelingenbord

Ontwikkeling

Informatieschermen is gevormd aan de hand van de vragen en wensen van onze klanten. Maandelijks worden er nieuwe functies gelanceerd, aangevraagd door onze klanten. Op deze wijze integreren wij de wensen van de klant met ons product en kunnen wij ervoor zorgen dat onze klanten altijd gebruik maken van een optimaal product.

Dus, heb je ideeën of wensen voor onze software? Vul het contactformulier in en laat het ons weten.

Yammer

Onze narrowcasting-software is te koppelen aan Yammer, de bekende interne communicatie applicatie. Berichten die geplaatst worden in Yammer kunnen worden weergegeven op de schermen waardoor de interne communicatie nog beter wordt.


Laat nieuwsberichten van Yammer zien

Sharepoint nieuws delen

Sharepoint

Deel eenvoudig relevant nieuws en gepersonaliseerd nieuws met één klik. De content die gedeeld wordt via sharepoint wordt automatisch bijgewerkt, waardoor iedereen binnen de bedrijfsmuren direct geinformeerd wordt.

Outlook en Google calendar

Stroomlijn de manier waarop jouw organisatie agenda's weergeeft. Gebruik de Outlook en Google calendar integraties om dagelijkse en wekelijkse lijsten met evenementen, vergaderingen en andere afspraken weer te geven. De kalenders worden automatisch bijgewerkt waardoor iedereen altijd de actuele afspraken ziet.


Laat afspreken uit Outlook en Google zien

Laat Wordpress-blogposts automatisch zien

Wordpress

Laat de artikelen en blogposts van een Wordpress-website nu op iedere televisie zien. Houdt hiermee zowel consumenten als werknemers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

E-mail je content met @zetop.tv

Stuur een mail naar het uniek gegenereerd e-mailadres en de inhoud verschijnt direct op de televisie, zo makkelijk is het. Je kunt zowel bijlages als pdf-bestanden laten zien, als de tekst en afbeeldingen in een emailbericht zelf.


Voeg content toe vanaf de email
Direct contact
Direct contact