Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is het overbrengen van informatie (informatief of handelingsgericht) aan een vooraf bepaalde doelgroep met behulp van audiovisuele displays (digitale informatieschermen). Met narrowcasting kan je een doelgroep informeren of tot actie laten overgaan.

Formulier laden...
informatieschermen bij de tandarts

Wanneer gebruik je narrowcasting?

Narrowcasting kan worden gebruikt als informatievoorziening of verkooptechniek en biedt de ideale oplossing binnen een organisatie waar informatie op een efficiënte en effectieve manier moet worden overgebracht.

Wachtruimtes, ontvangsthallen, praktijkruimtes en de koffiecorner zijn maar een klein aantal plekken waar een informatiescherm op zijn plek zou hangen (staan kan natuurlijk ook). Van onderwijs tot logistiek en transport, de mogelijkheden zijn eindeloos! Mede daarom is narrowcasting dan ook prima geschikt binnen elke branche.


Hoe gebruik je narrowcasting?

Je kan bijvoorbeeld jouw doelgroep (intern en extern) informeren over aan -of afwezig personeel, de laatste belangrijke afdelingsinformatie delen, maar ook de nieuwste statistieken tonen. Of wil je graag de verkoopcijfers en jouw bedrijf zien groeien? Maak narrowcasting dan onderdeel van jouw marketingstrategie en laat je doelgroep tot actie overgaan. Narrowcasting is een tijdbesparende manier om altijd de meest recente informatie op het juiste moment te delen jouw doelgroep.

Lees meer over narrowcasting met Informatieschermen

Narrowcasting Informatiescherm bij de makelaar
Wat zijn de voordelen?
 • Op afstand te beheren
 • Net zo makkelijk als Powerpoint
 • Automatische informatie (nieuws, weer etc)
 • Sociale media koppelingen
 • Koppelingen met oa NS, Sportlink en Viadesk

Ben je geïnteresseerd in een narrowcastingoplossing of wil je meer weten over de mogelijkheden van Informatieschermen neem dan contact met ons op of vraag hieronder een gratis demo aan.

Narrowcasting met Informatieschermen

Met Informatieschermen kun je eenvoudig, snel en voordelig beginnen met narrowcasting. Allerlei soorten informatie kunnen van afstand ingesteld en aangepast worden. Een greep uit de mogelijkheden: artikelen, foto's, nieuwsberichten, weer en verkeer, YouTube-films, social media en nog veel meer!

Met een abonnement van Informatieschermen krijg je een mediaspeler in bruikleen en ontvang je gratis updates en ondersteuning. De mediaspeler sluit je aan op je tv-scherm en binnen enkele minuten wordt jouw narrowcasting-presentatie getoond. Je kunt vandaag nog beginnen met het inrichten. Dan hoef je morgen alleen nog de mediaspeler aan te sluiten.


Narrowcasting uitproberen

Gratis

Direct toegang tot ons uitgebreide dashboard. Probeer het uit en ervaar zelf hoe simpel narrowcasting kan zijn.

 • Snel aan de slag met het Plug & Play systeem
 • Onbeperkte toegang tot het dashboard
 • Gebruik van live-widgets
 • Eigen afspeellijsten
 • 5000+ gratis stock afbeeldingen en templates
 • Je eigen foto's en video's uploaden
Formulier laden...
Direct contact
Direct contact