Digital signage

eenvoudig met Informatieschermen

 • Verander elke TV in een digital signage display
 • Laat eigen foto's, video's en informatie zien
 • Live-widgets met actueel nieuws, weer en verkeer
 • Presentaties op afstand te beheren
Zelf eigen Digital Signage inrichten
 • Geef jouw bedrijf een professionele uitstraling.
 • Gebruik je eigen huisstijl met templates.
 • Leg koppelingen met social media, weer, nieuws, etc.

Digital Signage met gemak

Wij hebben een eenvoudige oplossing ontwikkeld om jouw informatie op een digital signage scherm te kunnen tonen. Met behulp van onze drag&drop editor kun je zelf in je browser een professioneel ogende presentatie samenstellen. Deze presentatie wordt vervolgens automatisch getoond op elke tv waar onze mediaspeler op aangesloten is.

Externe koppelingen

Naast het maken van eigen dia's kun je ook koppelingen leggen met bijvoorbeeld weer- en nieuwsberichten, en daarnaast kun je bijvoorbeeld ook social media tonen. Al deze informatie wordt, nadat je de koppeling 1x toegevoegd hebt, automatisch up-to-date gehouden.

We bieden meer dan 80 verschillende koppelingen aan met verschillende aanbieders. Denk naast weer- en nieuwsberichten ook aan Google/Outlook calendars, Power BI Dashboards, Treintijden, Bus/metro-tijden, en nog veel meer...

Geschikt voor elke branche

Wij richten ons met onze oplossing heel breed, en op elke branch. Het is niet nodig om technisch te zijn om met het digital signage scherm in te kunnen richten. Zo deelt iedereen gemakkelijk actuele informatie via een scherm.

Wijzigingen direct zichtbaar

Via je browser log je in op het dashboard en kun je aan elke presentatie werken. Nadat je de veranderingen hebt opgeslagen krijgt de digital signage mediaspeler een signaaltje en haalt de nieuwste updates binnen. Hierdoor worden jouw wijzigen meteen zichtbaar voor het publiek.

Digital Signage met Informatieschermen voor elk branche

Wij bieden:

Maatwerk

Digital signage kan de branding van jouw bedrijf ondersteunen en de ROI vergroten. Om het meeste uit jouw display te halen bieden we de optie om deze in jouw eigen huisstijl vorm te geven.

Natuurlijk kun je ook voor de content creatie van diapresentaties bij ons terecht, maar daar blijft het niet bij. Wij kunnen ook, waar nodig, integraties met bestaande software opzetten voor het tonen van live content.

Neem contact met ons op en vraag vandaag nog naar de mogelijkheden.

Persoonlijk advies

Wil je een scherm volledig in jouw eigen huisstijl? Of ben je op zoek naar integraties met bestaande software voor het tonen van live content? Misschien wil je weten wat de beste manier is op jouw doelgroep aan te spreken? Waar kunnen de schermen het beste hangen en welk formaat moeten ze zijn?

Voor al deze vragen en meer kun je contact met ons opnemen. Als specialist in digital signage kunnen wij jou persoonlijk advies geven wat jou helpt om succesvol te zijn met jouw digital signage presentatie.

Ontwikkeling

Informatieschermen is gevormd aan de hand van de vragen en wensen van onze klanten. Maandelijks worden er nieuwe functies gelanceerd, aangevraagd door onze klanten. Op deze wijze integreren wij de wensen van de klant met ons product en kunnen wij ervoor zorgen dat onze klanten altijd gebruik maken van een optimaal product.

Dus, heb je ideeën of wensen voor onze digital signage software? Vul het contactformulier in en laat het ons weten.

Mediaspeler

Digital signage op elke tv

Wij hebben zelf een mediaspeler ontwikkelt en deze zorgt ervoor dat jouw presentatie perfect op elke tv getoond wordt. De presentatie wordt automatisch actueel gehouden, en blijft ook werken als er eventjes geen internetverbinding is.

Onze mediaspeler krijg je gratis in bruikleen bij elk abonnement

Digital signage mediaspeler die geschikt is voor elke tv

Maak vandaag nog kennis met Digital Signage
van Informatieschermen

 • Geschikt voor elke tv
 • Altijd inclusief Power BI widget
 • Vanaf € 19.95 per scherm per maand
 • Toon ook eigen foto's, video's of informatie
 • Toon ook actueel nieuws, weer en verkeer
Direct contact
Direct contact