Informatieschermen helpen bij duurzaam bouwen

BREEAM-Certificering

Sinds 2009 wordt de BREEAM-certificering gebruikt om aan te tonen dat een gebouw ontworpen en gebouwd is met oog voor duurzaamheid en MVO.

Onderdeel hierbij is informatieverstrekking over het gebouw en bereikbaarheid ervan. Met een informatiescherm heeft u dit zo voor elkaar!


OVTijden en BREEAM

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van een gebouw speelt een belangrijke rol voor de maatschappelijke verantwoording. Hoe eenvoudiger werknemers/bezoekers naar een gebouw kunnen komen hoe beter.

Een informatiescherm speelt een belangrijke rol om bezoekers en werknemers correct te informeren over bijvoorbeeld OV-vertrektijden, fietsroutes, filenieuws en beschikbare parkeerplaatsen.

OV-Tijden

De BREEAM-certificering werkt met een puntensysteem. Zo kun je een punt behalen door het tonen van bustijden op een Informatiescherm. Wij gaan een stapje verder en laten ook tijden van metro's en trams zien.

Daarnaast bieden wij een aparte widget die de treintijden kan tonen, inclusief vertragingen en werkzaamheden. Met deze complete OV-informatie kan elke bezoeker/werknemer het meest efficiente vervoer kiezen.


Interesse?

Vraag een vrijblijvende offerte aan, of ervaar zelf de eenvoud van Informatieschermen met onze online demo.

Offerte aanvragenProbeer de demoMilieu en duurzaamheid

Het informeren van gebouwgebruikers is 2 punten waard voor de BREAAM-certificering indien er mededelingen over beleid en prestaties op het gebied van milieu en duurzaamheid kunnen worden getoond.

Met een Informatiescherm kan dit in een handomdraai gerealiseerd worden, en de informatie kan ook nog makkelijk aangevuld of aangepast worden.

Zonnepanelen

Een voorbeeld van prestaties voor milieu en duurzaamheid zijn zonnepanelen en/of het energieverbruik van een gebouw.

Door één keer het systeem van de zonnepanelen te koppelen wordt de opbrengst (en/of verbruik) automatisch bijgewerkt op het Informatiescherm.

Meer weten?

Ben je benieuwd of jouw systeem voor zonnepanelen ook weergegeven kan worden op een Informatiescherm? Of heb je meerdere gebouwen die voorzien moeten worden van Informatieschermen?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Contact opnemen